Wat kun je met Chats?
In de tab Chats zie je alle jouw gesprekken. Dat kunnen één-op-één chats zijn of groepschats.
Je gebruikt de tab Chats om:
een gesprek te openen.
een berichten te sturen.
een chatgroep aan te maken of te beheren.
Een chat openen
Open de tab Chats en tik op het gesprek dat je wilt openen.
In een één-op-één chat zie je met wie je spreekt. In een groepschat zie je de groepsnaam.
Door bovenin de chat te tikken, open je de detailpagina van die chat of chatgroep.
Een bericht sturen
In een chat kun je tekstberichten sturen. Je kunt ook gemakkelijk een smiley sturen of een spraakbericht opnemen en verzenden. Daarnaast kun je foto’s, video’s en pdf-bestanden delen.
Wil je media delen, dan kies je het bestand op je apparaat. De upload start daarna automatisch. Tijdens het uploaden krijgt de gebruiker een melding dat het bestand nog wordt verwerkt.
Een chatgroep gebruiken
In een groepschat kunnen meerdere deelnemers met elkaar berichten uitwisselen. Binnen een chatgroep kunnen één of meer deelnemers beheerder zijn.
Een beheerder kan:
de groep aanpassen
deelnemers beheren
andere deelnemers beheerder maken
de groep verwijderen
In de deelnemerslijst is zichtbaar wie beheerder is.
Sommige groepen kunnen als privégroep worden ingesteld. In een privégroep zijn persoonlijke gegevens van deelnemers afgeschermd. Alleen de gegevens van beheerders blijven zichtbaar. In zo’n groep kunnen alleen beheerders berichten plaatsen.
Een chatgroep aanmaken
Een medewerker of naaste met de juiste rechten kan een nieuwe chatgroep aanmaken.
Daarbij geef je de groep een:
naam
beschrijving
deelnemers
rechten en instellingen
Pas als de benodigde gegevens zijn ingevuld, kan de groep worden aangemaakt.
Cliënten kunnen niet zelf een chatgroep aanmaken.
Een chatgroep verlaten of verwijderen
Niet iedere gebruiker kan hetzelfde doen in een chatgroep.
Medewerkers en naasten kunnen een groep verlaten.
Beheerders kunnen daarnaast ook een groep verwijderen.
Cliënten kunnen een groep alleen verlaten of verwijderen als zij beheerder van die groep zijn.
Is iemand de enige beheerder van een groep, dan kan diegene de groep niet direct verlaten. Eerst moet een andere deelnemer beheerder worden gemaakt.
Wanneer een groep wordt verwijderd, verdwijnt die voor alle deelnemers. Wanneer iemand een groep verlaat of uit een groep wordt verwijderd, heeft die persoon geen toegang meer tot die chatgroep.
Berichten verwijderen
Soms is het nodig om een bericht weg te halen. Wie een bericht mag verwijderen, hangt af van de rol van de gebruiker.
Groepsbeheerders kunnen alle berichten verwijderen.
Medewerkers en naasten kunnen hun eigen berichten verwijderen.
In een één-op-één gesprek kunnen medewerkers en naasten ook berichten van de cliënt verwijderen.
Cliënten kunnen hun eigen berichten verwijderen, behalve als dat in de instellingen is uitgezet.
Meekijken voor een cliënt
Werk je als medewerker of naaste namens een cliënt, dan kun je wel zien in welke chats de cliënt zit, maar niet de inhoud van die gesprekken lezen.
Je ziet dan alleen basisinformatie van de chatgroep, zoals de titel, beschrijving en deelnemers.
Moet een cliënt uit een groep worden gehaald, dan kan dat niet vanuit deze meekijkweergave. Daarvoor is hulp van een beheerder van de groep nodig.
Opmerkingen
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.